tiistai 26. toukokuuta 2015

Meluvallien valloitusta

Tänä aamuna ajelin taas töihin maastopyörällä koska pitää vähän palautella iltapäivän koitoksia varten. Maastoajo sujui ihan hyvin ja oli mukavaa. Valitsin aluksi vähän helpompia reittejä mutta Niittyaron kohdilla päätin kokeilla Pohjantien länsipuolen meluvalleja.

Eka meluvalli meni ylös ihan kohtuudella ja pääsin sinne ryteikön sisälle ajamaan. Ok, ihan helppoa tähän asti. Sitten tulee sellainen jyrkkä lasku ja samantien jyrkkä nousu. Vähän piti jarrutella laskussa että uskalsin mutta ei kuitenkaan kauheasti että riittää vauhti seuraavaan nousuun. Pientä vaihdetta silmään ja jalat vispaamaan. Pääsin ylös!

Tuosta innostuneena ajattelin ensin ajaa loppumatkan kuntorataa jotta lenkin viimeinen maastopätkä olisi onnistunut. Uho nousi vähän turhan nopeasti kuitenkin ja lähdin nousemaan seuraavankin meluvallin päälle. Tuossa nousussa vauhti loppui kesken ja kaaduin rinteeseen. Ei tullu vaurioita, nauratti vaan.

Läksin ajamaan häntä koipien välissä kuntorataa pitkin mutta kyllä ne polut näytti sen verran kivoilta että ajoin kuitenkin melkein heti takaisin sinne. Loppumatka sujuikin sitten kommelluksitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti