sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Iltamaastot

Sunnuntai-iltana alkoi vaan tuntua että nyt tarvii vielä ulkoilmaa. Olinhan ajanu jo aamulla reilun kympin siirtymää ja käynyt juoksulenkilläkin mutta virtaa tuntui silti riittävän. No läksin sitten tosi rennolle kammenpyörittelylenkille. Maastoon toki.

Tutkiskelin vähän uusiakin polkuja ja löysin hyvän harjoituspaikan semmoisen ojan ylittämiselle. Tuolla oli pari ojaa peräkkäin joissa oli vähän loivemmat reunat mitä pahimmissa mitä oon nähnyt. Siitä uskalsin minäkin jo ajaa ja hyvin meni.

Sairaalanmäellä ajoin semmosta juurakkoa ja epähuomiossa lähes pitkittäin yhtä juurta pitkin. No rengas otti sitten siihen ja fillari heitti ainaki 90 astetta pyöräyksen samantien. Polkaisin hätäpäissään vauhtia ja pyörä pysyi kuin pysyikin pystyssä. Sain kaiken lisäksi klossinkin irti ajoissa enkä kaatunut. Tuon jälkeen tuntui aika hurjalta ajaa yhdestä jyrkästä alamäestä mutta ajoin ja onnistuin siinäkin.

Siinä vaiheessa oli mennyt niin loistavasti että halusin jättää nämä onnistumiset hermostoon kytemään ja polkaisin kotiin rankassa vesisateessa hymy huulessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti